Stanowisko: Kucharz

Oferujemy:

  • stałe zatrudnienie
  • możliwość rozwoju i doskonalenia zawodowego
  • pracę w profesjonalnym zespole

Wymagania:

  • wykształcenie średnie o profilu gastronomicznym
  • min. 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
  • znajomości kuchni międzynarodowej oraz najnowszych trendów kulinarnych,
  • bardzo dobra organizacja pracy własnej
  • umiejętność pracy w zespole
  • dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
  • pasja kucharska i kreatywność
  • aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • dyspozycyjność – praca w systemie zmianowym

Aplikuj

Wyrażam zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla potrzeb obecnego procesu rekrutacji, prowadzonego przez Redutę Banku Polskiego z ograniczoną odpowiedzialnością zgodnie z postanowieniami ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016, poz. 922 ze zm.). Podanie danych jest dobrowolne, w każdej chwili przysługuje mi prawo do ich wglądu, poprawiania lub ich usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesie rekrutacji Reduta Banku Polskiego i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych.

 
Zadzwoń do nas
Zadzwoń do nas

Zostaw nam swój numer telefonu, a my oddzwonimy tak szybko, jak to możliwe.

 
Administratorem danych osobowych jest Reduta BP sp. z o.o., ul. Bielańska 10, 00-085 Warszawa. Dane będą przetwarzane w celu marketingu bezpośredniego naszych usług. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce prywatności.

Zostaw wiadomość, a my skontaktujemy się z Tobą tak szybko, jak to możliwe.

 
Administratorem danych osobowych jest Reduta BP sp. z o.o., ul. Bielańska 10, 00-085 Warszawa. Dane będą przetwarzane w celu marketingu bezpośredniego naszych usług. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej Polityce prywatności.